Best geteste optische rookmelder – Top 10 producten [2024]

Laatst bijgewerkt: 14 dec. 2022

 Je zult versteld staan ​​van het uitzicht, het gebruiksgemak en de beveiligingsfuncties.

Lees snel verder en vergelijk de 10 best geteste optische rookmelder van 2024. Kies een goede optische rookmelder die het best bij jou past!

 

Wat zijn de best geteste optische rookmelder? Top 1-3

Hieronder volgt een lijst van de top 3 optische rookmelder van 2024. Ben jij op zoek naar een goed optische rookmelder? Wacht dan niet langer, hier ben je op de juiste plek. Vergelijk hier verschillende optische rookmelder en kies het optische rookmelder dat het beste bij jou past.

Bekijk ook:

 

 width=400

1. Ei 146e Rookmelder

De Ei 146e rookmelder is ontworpen met een eenvoudig en moderne uitstraling, die goed past in iedere woning. Je hebt de keuze uit een reeks verschillende kleuren, waaronder wit, grijs en zwart. Het is gemakkelijk te installeren en heeft een lange levensduur, wat betekent dat je er jarenlang van kunt genieten. Dankzij de optische rooksensor vangt de Ei 146e rookmelder rook op in een vroeg stadium, waardoor je tijdens brandgevaar op de hoogte wordt gehouden. Het product is uitgerust met een back-up accu, waardoor je altijd verzekerd bent van een betrouwbare melding. De hoge kwaliteit van de Ei 146e rookmelder zorgt ervoor dat je gegarandeerd bent van een optimale bescherming tegen brandgevaar. Met deze rookmelder heb je de zekerheid dat je altijd op de hoogte bent van kritieke situaties.

 width=400

2. AngelEye Koppelbare Optische Rookmelder

De AngelEye Koppelbare Optische Rookmelder WST-630-BNLT Thermoptek met 10 jaar batterij is een topkwaliteit veiligheidsoplossing voor elke woning. Met zijn geavanceerde Thermoptek en Wi-Safe2 technologie, is deze rookmelder 100% betrouwbaar en waarschuwt u bij het geringste teken van brand. De vaste 3V lithiumbatterij (10 jaar) met pauzeknop, biedt een lange levensduur en een gemakkelijke bediening. De AngelEye Koppelbare Optische Rookmelder is eenvoudig te installeren, zelfs zonder professionele hulp. Het slanke ontwerp en het stijlvolle uiterlijk voegen een moderne uitstraling toe aan elke woning. U kunt de rookmelder ook koppelen met andere rookmelders voor meer betrouwbare en effectieve detectie. Met deze rookmelder wordt uw veiligheid verzekerd.

 width=400

3. DVM-SB90 optische rookmelder

Onze DVM-SB90 optische rookmelder op verwisselbare batterij 9V biedt u de beste bescherming tegen brand. De rookdetector is voorzien van een grote testknop en een waarschuwingslampje dat uitgaat als de batterij bijna leeg is. Dit zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de staat van de rookmelder. De rookmelder is gemakkelijk te installeren en heeft een verwisselbare batterij van 9V. De batterij hoeft alleen maar vervangen te worden als de waarschuwingslampje oplicht. De rookmelder is ook uitgerust met een geavanceerd optisch detectiesysteem dat reageert op alle soorten rook, waaronder fijnrook en brandbaar gas. Het detectiesysteem wordt ook geactiveerd als er een plotselinge temperatuurstijging wordt gedetecteerd. De DVM-SB90 optische rookmelder op verwisselbare batterij 9V is ook uitgerust met een bewegingssensor die detecteert of er beweging in de ruimte is. Deze functie is bijzonder handig als er in de ruimte een verdacht geluid of beweging wordt waargenomen. De bewegingssensor activeert ook een waarschuwingslampje als er geen beweging wordt waargenomen. Het is een veilige, betrouwbare rookmelder die u de beste bescherming biedt tegen brand.

Hier ook de top 4-10 optische rookmelder

Er zijn veel optische rookmelder op de markt, en het kan moeilijk zijn om te weten welke de beste is. Daarom hebben wij het onderzoek voor je gedaan en een lijst samengesteld van meer dan de top 3 beste optische rookmelder. Dus, neem een kijkje en zie wat perfect bij jou past. En onthoud, als je vragen hebt, staat ons team altijd klaar om je te helpen.

Andere reviews:

 

 width=400

4. FireAngel Netgevoede optische rookmelder

De FireAngel SW1-EUT Netgevoede optische rookmelder zorgt voor een veilige omgeving in huis, kantoor of bedrijf. De rookmelder is gemakkelijk te installeren, daarnaast heeft het een groot bereik en is deze uitgerust met de nieuwste optische technologie. Het detecteert zowel smeulende als snel ontwikkelende branden zodat een gevaarlijke situatie zo snel mogelijk wordt opgemerkt. De rookmelder is ook geschikt voor Nul op de meter woningen. Deze melder is uitgerust met een 230V netaansluiting en een 9V back-up batterij om te zorgen dat de melder altijd in staat is om te detecteren. Het is een zeer betrouwbare rookmelder die zorgt voor een veilige en rustige omgeving. Het heeft een laag stroomverbruik waardoor het ook energiebesparend werkt.

 width=400

5. AngelEye Optische Rookmelder

De AngelEye Optische Rookmelder SB5-AE-BNLR met vijf jaar batterij is een eenvoudig te installeren rookmelder voorzien van een betrouwbare 9V alkaline batterij. De batterij gaat minimaal vijf jaar mee, waardoor je gerust kunt zijn dat je centraal verwarmings- en ventilatie-systeem altijd effectief werkt. Met de slimme technologie van AngelEye kun je er zeker van zijn dat je rookmelder betrouwbaar werkt, ook bij kleine stof- en stookpartikels. Bovendien is de rookmelder voorzien van een unieke LED-lamp die je aanwijzingen geeft over de status van je rookmelder. De LED-lamp knippert rood wanneer je rookmelder een storing detecteert, waardoor je meteen op de hoogte bent van een eventueel probleem. AngelEye Optische Rookmelder SB5-AE-BNLR is de perfecte keuze als je een betrouwbare rookmelder wilt die je op geen enkele manier in de steek laat.

 width=400

6. Smartwares rookmelder optisch

De Smartwares RM520 Rookmelder is een uitstekende oplossing voor het beschermen van je huis tegen brandgevaar. Deze rookmelder is uitgerust met een optische sensor die je waarschuwt bij het waarnemen van rook. Het alarm heeft een luidheid van 85 dB, waardoor je meteen gealarmeerd wordt bij het waarnemen van rook. Bovendien heeft de rookmelder een geïntegreerde batterij met een levensduur van 10 jaar, zodat je niet tussendoor hoeft te vervangen. Gebruikers kunnen ook een testknop gebruiken om het alarm te testen om er zeker van te zijn dat het alarm correct werkt. De Smartwares RM520 Rookmelder is ook voorzien van een LED-lamp die aangeeft wanneer het alarm is geactiveerd.

 width=400

7. Fito ASD-10Q Optische Rookmelder

De Fito ASD-10Q optische rookmelder biedt u een uniek en innovatief ontwerp, waardoor het een perfecte oplossing is voor het detecteren van rook in elke woning. De batterij gaat 10 jaar mee en de rookmelder heeft een 10 jaar garantie. Het is een zeer compact model en het wordt geleverd met een dubbelzijdige montageplaat en bevestigingsmateriaal. De Fito ASD-10Q optische rookmelder is gecertificeerd volgens EN14604. Dit betekent dat deze voldoet aan de strenge Europese veiligheidsnormen en uw woning maximaal beschermt. De rookmelder detecteert rook door middel van fijnstofdetectie en geeft een krachtig pulserend alarm wanneer er rook wordt gedetecteerd. Dit biedt u een extra veilig gevoel.

 width=400

8. Optische Rookmelder FA25

Met de Optische Rookmelder FA25 + Gratis Batterijen krijgt uw huis de beste bescherming tegen brand. Deze trilvrije rookmelder is uitgerust met een optische schakelaar die een zeer gevoelige rooksensor heeft. Hierdoor reageert deze rookmelder zeer snel op kleine concentraties rook. Het alarmsignaal is zo luid dat u het overal in huis kunt horen. Ook is de rookmelder voorzien van een batterij-indicator die u waarschuwt als de batterijen bijna leeg zijn. Om te voorkomen dat het alarmsignaal te vaak afloopt bij kleine concentraties rook, is deze rookmelder voorzien van een pauzestand. Hierdoor heeft u geen last meer van vals alarm. Bovendien is de Optische Rookmelder FA25 + Gratis Batterijen gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor deze rookmelder maximaal 10 jaar mee zal gaan. Kortom, met deze rookmelder bent u verzekerd van de beste bescherming tegen brand.

 width=400

9. DVM-SA30-3: set met 3x optische rookmelder

De DVM-SA30-3 is een set met 3 optische rookmelders ontworpen voor veiligheid in het wonen. De melders komen met een 10 jaar garantie en een vaste lithium batterij van 3 V, waardoor ze ongeveer 10 jaar meegaan zonder de batterij te hoeven vervangen. De melders voldoen aan de Europese standaard en zijn gecertificeerd voor gebruik. De melders zijn ontworpen met een innovatief optisch detectiesysteem dat een betrouwbare, snelle respons geeft bij het detecteren van rook. Ze bieden ook een ingebouwde temperatuurregeling, waardoor ze kunnen worden gebruikt in een breed scala aan omgevingstemperaturen. De melders hebben ook een trilalarm dat een extra laag niveau van bescherming biedt tegen verstikking door rook. De melders hebben ook een slimme, geïntegreerde technologie waarmee de melders kunnen worden geconnecteerd met andere draadloze rookmelders, waardoor ze een zeer betrouwbare, draadloze detectienetwerk vormen. De melders kunnen ook worden geconnecteerd met een draadloze centrale brandmeldpanel, waarmee een centraal beheerpunt kan worden gecreëerd.

 width=400

10. Profile Optische Rookmelder 85dB

De Profile Optische Rookmelder 85dB 9V is een krachtige rookdetector die een optisch alarmsignaal geeft als er rook aanwezig is. De rookmelder is gemaakt van kunststof en is wit van kleur. Daarnaast is het voorzien van een 9V batterij zodat je er zeker van bent dat deze altijd goed werkt. Het geluidsniveau van de rookmelder is 85dB(A). De rookmelder heeft een modern design en is eenvoudig te installeren. De melder is klein en compact, waardoor hij op bijna elke plaats kan worden geïnstalleerd. Bovendien is het ontwerp zo gemaakt dat er geen kabels of bedrading nodig is. Je kunt de rookmelder op elk gewenst moment verwijderen en verplaatsen, zodat je deze altijd op de juiste plaats kunt hebben.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een goede optische rookmelder?

Wanneer je een optische rookmelder koopt, is het belangrijk dat je bedenkt hoeveel werk erin is gestoken om het te maken. Je wil waar voor je geld krijgen, en van een goed gemaakt optische rookmelder kan worden verwacht dat het langer meegaat dan een optische rookmelder dat dat niet is. Bovendien is het belangrijk dat je er zeker van bent dat het optische rookmelder dat je koopt ook echt geschikt is voor je behoeften.

Er zijn veel optische rookmelder op de markt, en het kan moeilijk zijn om ze van elkaar te onderscheiden. Onze reviews bevatten altijd optische rookmelder binnen verschillende prijsklassen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welk optische rookmelder voor jou geschikt is. Een belangrijke factor bij de beslissing om een optische rookmelder al dan niet te kopen is jouw behoeften, en we hopen dat onze reviews je helpen om de best mogelijke optie voor jouw behoeften te vinden.

Veelgestelde vragen over onze optische rookmelder review

Hoe kan ik een aankoop doen?

Hiervoor kunt op de “Goedkoopste prijs” knop klikken bij elke optische rookmelder, je zal automatisch gebracht worden naar de webshop voor het afronden van uw aankoop.

Welke producten zijn de beste optische rookmelder volgens jullie test?

Volgens onze onderzoek zijn kunt u gerust een keus maken uit onze top 5:

  1. Ei 146e Rookmelder
  2. AngelEye Koppelbare Optische Rookmelder
  3. DVM-SB90 optische rookmelder
  4. FireAngel Netgevoede optische rookmelder
  5. AngelEye Optische Rookmelder

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

We begrijpen dat als je op zoek bent naar een nieuw optische rookmelder, je er alles over wilt weten voor je tot aankoop overgaat. Daarom hebben we recensenten die ofwel experts op het gebied zijn, ofwel jarenlange ervaring met het product hebben. Zo kun je er zeker van zijn dat je een nauwkeurig en onbevooroordeeld review krijgt.

Als laatste over het gebruik van een goede optische rookmelder

Onze top 10 lijst van optische rookmelder heeft jou hopelijk een goede start gegeven bij het vinden van het juiste product. Je moet je er altijd van bewust zijn dat er verschillende aspecten zijn die je moet beoordelen voordat je de beste optische rookmelder voor jouw behoeften kiest. Uiteindelijk is het aan jou om het juiste product te kiezen dat je het meeste waar voor je geld krijgt. We wensen je veel succes bij het uitzoeken van de juiste optische rookmelder voor jouw behoeften.

Disclaimer: Deze review over optische rookmelder is met uiterste zorg opgesteld. Tipsvoorveiligheid is niet verantwoordelijk voor de verkoop van de producten. Dit gaat via een partner van ons. Bij verkoop van een product krijgen wij een kleine commissie. Zie je een fout of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

Rudy

Mijn naam is Rudy en ik schrijf met veel plezier reviews over veiligheidsproducten voor Tipsvoorveiligheid.nl. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring als politieagent en hiernaast heb ik ook 10 jaar als beveiligingsconsultant gewerkt. In mijn tijd als politieagent heb ik van alles gezien, van drugsvangsten tot inbraakzaken en noem het maar op. Met mijn reviews hoop ik jullie te helpen naar een veilige omgeving. Veel plezier met lezen!

 Gepubliceerd op: 27 jun. 2022