Last Updated: 19:19PM 6/28/2022

                              Deurbel met camera

Opzoek naar de beste deurbel met camera? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer over de beste deurbellen met camera. Zo kun je al een deurbel met camera aanschaffen die draadloos is of een wifi deurbel, video deurbel of bel met camera.

Laatste check op januari 2021

Ring Deurbel 1

Ring Deurbel 2

Eken Deurbel

Veiligheid staat voor een ieder hoog in het vaandel. Als je van huis gaat naar je werk of naar school toe dan wil je natuurlijk dat al je bezittingen thuis veilig zijn. Gelukkig zijn er op de markt allerlei handige apparaten zoals een deurbel met camera die je kunt gebruiken. Sommige camera deurbellen kun je zelf connecten aan je telefoon en van afstand bekijken en zelfs besturen. Slimme deurbel aanschaffen? Wat dacht je van een deurbel met een ingebouwde camera? Op die manier weet je wie voor je deur staat, vooral als je geen bezoek verwacht of als er op dat moment niemand thuis is. Het kan lastig zijn om te zoeken naar een goede deurbel met camera. Deze koopgids zet daarom voor jou de beste deurbel met camera’s op een rijtje.

Top 5 Beste Video Deurbel & Beste Deurbel Met Camera

NaamMet DisplayBereikKomt met een AppMeer informatie
Ring Video Deurbel 1Nee10 meterJa
Ring Video Deurbel 2Nee50 meterJa
Eken V5 Video DeurbelJa15 meterJa
ELRO DVC040IPJa-Ja
Draadloze Camera DeurbelJa250 meterNee

Ring Video Deurbel 1 – Zilver

De Ring Video Deurbel is makkelijk te installeren. Binnen een korte tijd weet je wie er bij jou aan de voordeur staat. Dit is handig als je op dat moment alleen thuis bent en niemand verwacht. Heb je het druk, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je een bezoeker of de postbode mist. Het is namelijk een draadloze ring video deurbel. Of je nu thuis bent, aan het werk of zelfs in een heel ander land. Je wordt door dit handig middeltje netjes op de hoogte gehouden wie er voor je deur staat. Dit gebeurt door middel van de camera en push notificatie.

De ring video deurbel beschikt over een 720P HD camera met uitstekend nachtzicht over de gehele omgeving rondom je voordeur. Bewegingsmelingen worden verzonden via de gratis Ring app en waarschuwt je bij (ongewenst) bezoek. Ben je op dat moment niet thuis? Dan kun je de persoon gewoon vertellen wat hij of zij mag doen. Je kunt de deurbel camera aansluiten zoals een bestaande deurbel of via de interne batterij. Deze heeft tenminste één jaar standby-tijd bij een volle batterij. Je kan de Ring video deurbel uitbreiden met de ring chime. Zo hoor je de deurbel ook gewoon in huis en mis je geen bezoekers als je smartphone leeg is. Je kan deze deurbel met camera gebruiken om het deel rond je deur te beveiligen. Je kunt het ook combineren met meerdere Ring beveiligingscamera’s voor een complete veiligheidsring. Je creëert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie. Koop daarom ook één van de beste (draadloze) deurbel met camera.

Ook te koop via:

Deurbel Ring Video Deurbel 2 – Inclusief Chime

Met de Ring Video Deurbel 2 inclusief Ring Chime hou je niet alleen je huis in de gaten maar zie, hoor en spreek je iedereen die bij je aanbelt, waar je ook bent. Via een app op je telefoon heb je dus altijd rechtstreeks verbinding. Door de camera zie je direct goed wie er voor je deur staat. Door middel van de ingebouwde speakers en microfoon kun je communiceren, zonder de deur open te doen. De camera gaat aan wanneer iemand op de bel drukt maar je kan het zelf ook altijd op afstand aanzetten. Door de infrarood functie kun je zelf in de avond zien wie er op je stoep staat. Via de app ontvang je een melding van beweging voor je deur die waargenomen is door de deurbel met camera.

Je kan de video deurbel camera 2 aansluiten op de bedrading van je huis maar het kan ook gebruikt worden met een quick-release oplaadbare batterij. In vergelijking met een standaard video deurbel hoef je deze deurbel niet te demonteren als de batterijen leeg zijn. Als je het handig vind kan je zelfs een extra oplaadbare batterij kopen, zodat je niet zonder stroom hoeft komen te zitten. Door de ring chime werkt het ook als een normale deurbel. Deze set bestaat uit een ring video deurbel 2 en een ring chime. Wanneer je smartphone leeg is of in een andere kamer ligt, zou het kunnen gebeuren dat je niet merkt dat er wordt aangebeld. Met de ring chime hoor je de deurbel normaal in huis. Je hoeft het alleen in het stopcontact te zetten.

 

Ook te koop via:

Eken V5 Video Deurbel – Inclusief 8GB SD-kaart – Zilver

De opvolger Eken Wi-Fi Doorbell V5 is een compacte video deurbel die werkt op Wi-Fi. Deze compacte deurbel met video heeft een HD camera, waardoor je altijd kunt zien wie er voor je deur staat.  Ook beschikt deze deurbel met camera over een motion sensor als er een beweging bij je deur plaatsvindt. Is het in de avonduren? Dan kun je in het donker toch zien wie er aanbelt. Dit komt door de nachtvisie die in de deurbel zit ingebouwd. Als je niet thuis bent kun je gewoon met de persoon die voor je deur staat communiceren. Dit komt door de intercomfunctie, er zit namelijk een speaker en microfoon in de deurbel. De deurbel en de app kun je makkelijk installeren op je telefoon. Handig als je een eindje bent van huis.

Met de micro SD kaart is het zelfs mogelijk dat de deurbel een automatische video opneemt bij waarneming van bewegingen. Als je terug komt van een vakantie dan kan je de video’s weer terugkijken, het kan zijn dat je de postbode gemist hebt. Via de app kan je communiceren met degene die aanbelt. Vooral als je alleen thuis bent of een pakket verwacht. Tegen de postbode kun je dan aangeven wat hij met het pakketje mag doen, bijvoorbeeld bij de buren bezorgen. Je kan de Eken Wi-Fi Doorbell 2 perfect gebruiken om het deel rond je voordeur te beveiligen. Deze deurbel met camera heeft namelijk een kijkhoek van 166C°. Een camera van Eken geeft jou alleen maar de beste resultaten. Deze camera’s zijn zo geavanceerd dat jij op elk moment de beste foto’s en films kunt maken.

Ook te koop via:

ELRO DVC040IP Wifi IP Video Deurbel – Camera met nachtzicht

Met de ELRO DVC040IP IP video deurbel kun je altijd bijhouden wie er op je stoep staat. Ben je alleen thuis of aan het werk? Dan wil je natuurlijk geen onverwachte bezoekers. Je kunt met de app foto’s en video’s opslaan en ook met diegene die voor je deur staat praten. Bij de ELRO DVC040IP wordt een binnen unit geleverd welke de deurbel laat horen, op die manier werkt het ook als een gewone deurbel. Wordt er aangebeld? Dan krijg je een melding op je smartphone. Je ziet wie er voor je deur staat, kunt communiceren met de persoon en opname’s maken. Tevens is de montagebeugel van de deurbel  voorzien van een regenkap waardoor je geen last krijgt van regendruppels op je camera. De deurintercom is voorzien van een 90 graden kijkhoek, zes infrarood LED’s voor weergave in het donker en een verlicht naambordje. Ook heeft de binnenunit een blauwe LED die knippert wanneer er wordt aangebeld in het geval van een gehoorbeperking.

Wanneer je de ELRO Intercom applicatie gebruikt is het mogelijk om oproepen te beantwoorden en opnames. Dit alles kun je besturen vanaf je smartphone. De ELRO Intercom app kun je bedienen vanuit je huis zelf, maar ook wanneer je onderweg bent. Het belangrijkste is dat de app is verbonden met internet en de deurbel met camera. Als meerdere personen het deur intercom systeem willen gebruiken voeg je ze toe in de app. De ELRO DVC040IP wordt standaard geleverd met al het benodigde bevestigingsmateriaal. Niemand voelt zich graag onveilig, zeker niet in je eigen huis. Gelukkig kan je je tegen  gevaar beschermen met behulp van de producten van ELRO zoals de beste deurbel met camera.

 

Ook te koop via:

Draadloze Deurbel Met Camera – 3.5” kleurenscherm

Draadloze deurbel met camera deurbellen kunnen werken via internet- of via een lokale signaal. Het grote voordeel van de draadloze deurbellen met een lokale signaal is dat ze ten alle tijden werken. Heb je geen wifi? Dan werkt de deurbel gewoon. Het is een plug and play systeem. Je hebt geen gedoe met wi-fi instellingen en met onveilige verbindingen. Deze doorsafe 4110 kan werken op batterijen of op stroom. Je krijgt bij deze set 2 onderdelen: een buitendeurbel en een 3.5 inch kleurenscherm.

Deze draadloze camera deurbel is geschikt als je wilt zien wie er voor de deur staat. Vooral voor oudere mensen is dit een handig middel. Ben je alleen thuis of is er juist niemand thuis? Dan kun je gewoon op je camera kijken wie er op de stoep staat. Zonder de deur open te maken kun je praten met de persoon. Ideaal voor als je van gemak houdt, maar ook voor zij die alleen wonen of kleine bedrijven hebben. Je hoeft je geen zorgen te maken over de beveiliging en privacy instellingen of rekening houden met de stabiliteit van de internetverbinding.

Zodra iemand aanbelt krijg je gelijk een oproep op het bijgeleverde kleurenscherm dat komt met de deurbel. Hiermee kun  je vervolgens  praten en luisteren. Je kunt op het beeld van de camera vervolgens ook nog inzoomen. Dit is handig in de avonduren, want de deurbel met camera beschikt over nachtzicht. Zodra iemand aanbelt wordt er automatisch een foto gemaakt, waarbij je deze zelfs kan instellen om een serie van 3 foto’s te laten maken zodra de deurbel wordt ingedrukt. Het aansluiten van deze deurbel is heel eenvoudig. Handig om te gebruiken, maar vooral ook veilig.

Ook te koop via:

Meer informatie slimme deurbel met camera

Je langverwachte pakketje wordt eindelijk bezorgd, de postbode komt eraan of je beste vriendin komt langs. Allemaal kondigen hun aankomst aan door middel van je deurbel. Maar de deurbel gaat ook mee met de technologie. Tegenwoordig kun je zelfs een deurbel kopen met een ingebouwde camera. Met één druk op de knop of zelfs één beweging bij de voordeur, wordt je gewaarschuwd dat er iemand voor je deur staat. Deze slimme deurbel kun je via de app koppelen aan je tablet of smartphone. Veel van deze deurbellen hebben ook een intercomfunctie. Vanuit de afstand kun je dus niet alleen zien wie er voor je deur staat, maar je kunt ook communiceren met ze via de deurbel met camera.

Een smart home ecosysteem is niet compleet zonder slimme deurbel met camera. Buiten het feit dat het handig is om te zien wie aan je deur staat, verhoogt het ook je gevoel van veiligheid. Je kan bijvoorbeeld verdachte personen via de app zien, horen en ook toespreken. Het is dus niet verrassend dat de deurbel met camera steeds populairder wordt bij huishoudens, maar ook bedrijven. Er zijn verschillende merken op de markt, elk met hun eigen modellen en eigen features. Deze zijn afhankelijk van je wensen en situatie.

Slimme deurbel met camera aanschaffen

Let ten eerste op de krachtbron die nodig is voor je nieuwe deurbel. Kijk eerst hoe je huidige deurbel is aangesloten. Is het aangesloten op het stroomnetwerk dan zou je het beste een deurbel met camera aanschaffen die ook hierop wordt aangesloten. Is er geen stroomaansluiting, dan moet je dit aanleggen of kiezen voor een draadloze deurbel. Moet je aan de slag met elektra? Laat dit dan doen door een expert om foutieve installatie en schade te voorkomen. Draadloze deurbellen werken op batterijen of een accu en deze kun je plaatsen waar je maar wil. Let wel op de batterijduur, normaal gaan de draadloze deurbellen met camera een jaar mee.

 

 

Eén van de belangrijkste features van een deurbel met camera is dat het niet alleen foto’s maar ook video’s kan maken. Bij elke deurbel met camera zijn er verschillende mogelijkheden per merk en model. De kijkhoek van de camera geeft het gezichtsveld van buiten aan. Hoe hoger het aantal graden, hoe meer de camera ziet. Of de kijkhoek van een camera voldoende is voor je, hangt af van waar je de deurbel plaatst en hoever je wilt zien. Voor standaard gebruik  om te zien wie er aan je deur staat kun je het op de gebruikelijke plek naast de deur plaatsen.

Voordeel van de beste wifi deurbel met camera en bewegingsmelder

Een functionaliteit ter aanvulling op de beveiliging rondom je huis is een bewegingssensor. De bewegingssensor neemt beweging waar binnen zijn bereik. Op basis hiervan word je gewaarschuwd door een melding op je smartphone of tablet en kun je kijken wie in de buurt van je deur is geweest door de video te openen. Bij sommige modellen kun je gemakkelijk de gevoeligheid van de sensor instellen zodat je alleen wordt gewaarschuwd voor relevante bewegingen.

Ten slotte is het handig als je slimme deurbel ook een intercomfunctie heeft. Ben je niet thuis en komt bijvoorbeeld de postbode dan kun je hem gewoon aangeven wat hij met je pakket moet doen. Maar ook als er een vreemde voor je deur staat kun je deze meteen toespreken. Handig als je alleen thuis bent, geen bezoek verwacht of voor ouderen die op zichzelf wonen. De beste draadloze deurbel met camera is niet alleen slim en handig om te hebben, maar vergroot ook de veiligheid van jou en je familie.

Verschillende soorten deurbel met camera

Er zijn verschillende soorten deurbellen met camera, zo heb je een video deurbel, een wifi deurbel, bel met camera, deurbel met camera, beste deurbel met camera, beste draadloze deurbel met camera, camera deurbel, deurbel met camera en bewegingsmelder, deurbel met camera bedraad, deurbel met camera zonder abonnement, deurbel met camera en scherm, slimme deurbel met camera, deurbel met camera wifi, draadloze deurbel met camera. Ook zijn er verschillende merken zoals de eken deurbel, deurbel met camera gamma, deurbel met camera action en bijvoorbeeld deurbel met camera mediamarkt.