Last Updated: 12:12PM 11/30/2020

Garagedeursloten zijn in staat om uw tuingereedschap, voertuig en huis te beveiligen. In deze bijzondere write-up, zult u te weten komen over hoe u kwaliteit deursloten kunt selecteren voor uw garage, de sloten zijn beschikbaar in verschillende veiligheid en prijsniveaus, afhankelijk van of uw garage vrijstaand of aan uw huis gebouwd is.

U aan uw uitgaven budget houden

Als u hebt besloten om uw garage te beschermen, dan kunt u beginnen met het bekijken van de goedkoopste garagesloten die beschikbaar zijn en vervolgens het beschermingsniveau overwegen dat u echt nodig hebt. Basic garagedeursloten zijn nog steeds betrouwbaar in termen van veiligheid en geschiktheid bij het beveiligen van gewone objecten, waaronder tuinapparatuur, diepvriezers, wasmachines en fietsen. Deze sloten en handgrepen beginnen vanaf ongeveer 50 euro en kunnen oplopen tot ongeveer 100 euro voor de sterkste modellen. Dit soort sloten zijn compatibel met verschillende soorten garagedeuren. Ze zijn echter meestal het beste voor gewone garages die ontworpen zijn om een enkele auto te houden.

Verzonken handgreepsloten

In sommige sloten die bedoeld zijn voor garagedeuren ontbreken verzonken handgrepen. Dergelijke handgrepen zijn voorzien van een gemeenschappelijk slot dat de handgreep kan ontgrendelen wanneer deze wordt omgedraaid. Deze geven extra veiligheid in vergelijking met garagedeurklinken die inbrekers kunnen openbreken. Deursloten met verzonken handgrepen kunnen niet worden geforceerd met een koevoet die door indringers kan worden gebruikt om de deuropening open te duwen.

Vergrendelingsstangen voor garage

De oplossingen waarover eerder is gesproken, zijn ideaal voor eigendommen die geen garages hebben waar kostbare voorwerpen worden bewaard. Als u toch in het bezit bent van dure voorwerpen zoals een vintage auto en u slaat ze op in uw garage, wat zou u dan liever gebruiken? In scenario’s als deze, is het niet de beste oplossing om gebruik te maken van standaard garagedeur sloten gewoon omdat u meer substantiële voorwerpen bewaard.

Meer deurgrendels

Tot slot, om de veiligheid in de garage te garanderen door het gebruik van garagedeursloten, kunt u extra bouten aan de garagedeur bevestigen. Dit zal het niet gemakkelijk maken voor boeven om binnen te komen. Deze optie is populairder dan een vergrendelingsstang omdat het eenvoudig is om meer bouten aan te sluiten op een identieke deurklink. Dit maakt het openen van het slot sneller en gemakkelijker. De deurbeugel moet echter apart worden verwijderd en opgeborgen als de garage in gebruik is. Dit is zeker niet de juiste optie voor oudere personen die mobiliteitsproblemen hebben, omdat het verwijderen van de deurbeugel moeilijk kan zijn.

Heb je hulp nodig van een slotenmaker? Contacteer de Slotenmaker met 24 uurs nooddienst in Eindhoven.